Top Menu

Slideshow CK

Proširujemo dosadašnje usluge tako da iz vodeće lokalne savjetodavne tvrtke postanemo obrazovni centar koji će klijentima ponuditi obrazovanje snažno oslonjeno na najbolju poslovnu praksu i poslovno savjetovanje podržano vrhunskom edukacijom.
Promoviramo i primjenjujemo načela ISO 9001 norme i u potpunosti prihvaćamo profesionalni kodeks Udruge poslovnih savjetnika.
Swing Paperless Office
Nudimo vrhusnko softversko rješenje naših dugogodišnjih partnera, tvrtke SWING Informatika, svima koji žele radikalno unaprijediti svoje poslovanje!

Informatizacija Općine Matulji

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U listopadu 2016. godine s Općinom Matulji smo ugovorili uvođenje softverskog rješenja SWING Paperless Office - Ured bez papira (u daljnjem tekstu SPO ili softver). SPO je napredno softversko rješenje, rezultat 25-godišnjeg razvoja tvrtke SWING Informatika d.o.o. iz Splita, a obuhvaća sljedeće modele upravljanja:

  • Upravljanje i reinženjering poslovnih procesa  BPM & BPR
  • Upravljanje odnosima s partnerima CRM
  • Upravljanje kvalitetom TQM
  • Upravljanje projektima i događajima Project & Event management, Team collaboration 

Primarni cilj je bio vezan uz učinkovito rješavanje zahtjeva građana u zadanim rokovima. Ostali ciljevi su bili vezani uz upravljanje poslovnim procesima; povećanje učinkovitosti pojedinaca, ali isto tako i cijele organizacije; prelazak na elektroničko poslovanje gdje se smanjuje potrošnja papira i ubrzava protočnost u komunikaciji putem maila, WEB-a, SMS servisa i sl.

Ključne aktivnosti su bile analiza i definiranje poslovnih procesa, priprema tipskih predloška akata,  uspostava/dopuna ICT infrastrukture, obuka korisnika  i podrška u fazi probnog rada. Poseban izazvo je bio pripremiti obimnu poslovnu dokumentaciju za kasnije uvođenje sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015

 

 

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.