Top Menu

Uspješna i učinkovita prodaja

Kako organizirati prodaju? Važnost uspjeha prodaje nije nikome potrebno isticati jer svi znamo da s prodajom koja nosi troškove a ne donosi rezultate tvrtka ne može opstati. Ono što mnogi ne znaju jeste kako uspostaviti uspješnu i učinkovitu prodaju!?

Želimo Vam ponuditi uslugu koja obuhvaća Vašu prodaju od postavljanja ciljeva poslovanja, preko razvoja organizacije prodaje, do ostvarenja očekivanih rezultata a sve to uz podršku softvera. Kroz realizaciju ovog programa dobit ćete značajno unaprjeđenje procesa prodaje čime ćete  postići željene rezultate i kroz to vratiti uložena sredstva.

Što doista nudimo:

 • zajedno ćemo postaviti ciljeve poslovanja i ciljevi prodaje
 • odredit ćemo uvjete prodaje, pokazatelje uspješnosti i načine kako ih ostvariti
 • razmotrit ćemo postojeći asortiman proizvoda, načine prodaje, kanale prodaje i ciljane skupine
 • redefinirat ćemo uloge i odgovornosti pojedinih djelatnika u procesu prodaje
 • razradit ćemo proces prodaje od sakupljanje podataka sa tržišta, preko vrednovanja prodajnih rezultata pa sve do daljnjeg unaprjeđenja prodaje
 • implementirat ćemo softver za koji obuhvaća kompletnu komunikaciju prodaje, uprave i vanjskih strana uz planiranje i praćenje realizacije prodaje
 • prilagoditi ćemo softver i obučit ćemo djelatnike da mogu samostalno raditi s njim
 • educirati ćemo Vaše djelatnike o aktualnim vještinama i tehnikama prodaje prilagođena tipu proizvoda i kupaca
 • educirati ćemo  Vaše voditelje timova o raznim načinima motivacije, vođenja, upravljanja prodajnim procesima, kontrole procesa
 • osigurat ćemo podršku prodaji i nakon završetka ovog posla

Usluga se sastoji od nekoliko faza koje su međusobno povezane i usmjerene ka jedinstvenom cilju: uspješna i učinkovita prodaja! U nastavku možete naći nešto više detalja o svakoj fazi:

 1. Izrada Marketing plana
 2. Organiziranje procesa prodaje i rada odjela prodaje
 3. Implementacija SW za planiranje i praćenje prodaje (Microsoft Business Contact Manager)
 4. Specijalizirana edukacija za prodajno osoblje – vještine i tehnike prodaje, upravljanja prodajnim timovima i key account managmentom
 5. Pomoć u primjeni – kontinuirana podrška i napredna edukacija

 

prodaja2

 

 

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.