Top Menu

Poslovni procesi

 

Procesi

Poslovna izvrsnost leži u dobrom poslovnom modelu i savršenstvu detalja. Detalji se kriju u vašim poslovnim procesima i stoga je tehnički najzahtjevnija faza analiza poslovnih procesa. Analiza se provodi ukoliko želite ostvariti jedan ili više od navedenih ciljeva, npr.:

  • uvesti novo informatičko rješenje ili značajno revidirati postojeće (npr. informatizacija i/ili automatizacija poslovanja),
  • napraviti redizajn poslovnih procesa (npr. uskladiti ih s najboljom poslovnom praksom, reinženjering poslovnih procesa) ili ako želite
  • kontinuirano poboljšavati poslovne procese (npr. ISO 9001, EFQM, poslovna izvrsnost)

 

procesi

Primjer: dajemo prikaz organizacije koja pruža usluge servisa gdje je na početku upit kupca a na kraju zadovoljstvo kupca pruženom uslugom. Jasno, dizajn procesa ali i org. strukture ovisi o: platežnoj moći i broj vaših kupaca, njihovim zahtjevima za kvalitetom, konkurenciji, edukaciji i vještinama vaših ljudi i opremljenosti te mnogim drugim elementima.

 

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.