Top Menu

Objavljen natječaj: Konkurentnost turističkog gospodarstva

Ministarstvo turizma objavilo je na svojim web stranicama natječaj KONKURENTNOST TURISTČKOG GOSPODARSTVA – otvoren od 27.4. do zaključno s 31.5.2016.

Predmet natječaja je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje obiteljskog smještaja, održivi razvoj, razvoj posebnih oblika turizma, te konkurentnost hrvatskog turizma kroz:

·         Mjera A – povećanje standarda, kvalitete i dorade ponude, diversifikacija poslovanja i održivi razvoj, korištenje novih tehnologija, poboljšanje socijalne uključenosti, sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata: Hotela, Kampova i drugih vrsta ugostiteljskih objekata za smještaj, OPG-a za seoski turizam.

·         Mjera B – razvoj posebnih oblika turizma.

·         Mjera C – sigurnost.

·         Mjera D – prepoznatljivost

Za dodjelu bespovratnih sredstava prijaviti se mogu: subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), seljačka domaćinstva (OPG koje pruža ugostiteljske  i/ili turističke usluge), fizičke osobe – privatni iznajmljivači.

Više detalja o navedenom natječaju možete pronaći na „Program konkurentnost turističkog gospodarstava“

 

Ukoliko se želite prijaviti na ovaj natječaj stojimo Vam na raspolaganju za pomoć bilo koje vrste!

 

 

 

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

Kroz više od desetljeće rada tima poslovnih savjetnika za malo i srednje poduzetništvo profilirala se usluga koja povezuje teorijska znanja modernog menadžmenta za uspješnu primjenu.

Edukacija

Edukacija

Vjerujemo u funkcionalna rješenja - rješenje ne smije biti samo sebi svrhom, ono treba imati dodanu vrijednost za klijenta. Edukacija mora biti utemeljena na teorijskom znanju i dobroj praksi.

EU Fondovi i potpore

EU Fondovi i potpore

Članstvo u Europskoj uniji poticaj je da snažnije pokrenemo unutarnje reforme koje su važne za našu dobrobit kao i da očuvamo nacionalne i kulturne jedinstvenosti.

Normirani sustavi upravljanja

Normirani sustavi upravljanja

Bavimo se sustavom upravljanja kvalitetom od svog osnutka 1998. godine. U periodu do danas, na uvođenju sustava kvalitete prema standardu iz serije ISO 9000 radili smo sa više od 100 klijenata.